2016 Trend De houten zonnebril Echt cool!

Allereerst even wat over de beroemde merkzonnebrillen. Op welke manier herken je een nep Ray Ban

Deze stelregels kan je in acht houden:
– Het zijn niet de goedkoopste zonnebrillen. Als je een bril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het vaak niet handig om een dergelijke aanschaf te doen.
– Ray Ban was eertijds een merk van Bausch & Lomb. Sinds 1999 is het onderdeel verkocht.

houten piloten bril

Heb je de vorige zomertijd net geïnvesteerd in een dure zonnebril? Slecht nieuws. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat goedkope zonnebrillen onze ogen net zo goed beschermen tegen gevaarlijke uitstraling als prijzige designer varianten.

Het uitzoeken van de passende pilotenbril is vrij cruciaal. Opticiens adviseren over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Zonnebrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten blikvangers. Een bescheiden montuurtje is er ook niet meer bij. Statement zonnebrillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar rekenen op dat je vriend / liefje of partner nog naast je wil lopen.

Aan het strand geven we ons bloot, in de meest letterlijke echter ook in figuurlijke zin. Een dag uit naar het zandstrand met een nieuwe geliefde of een eerste date is een riskante operatie. Je keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Het is maar dat je het weet.
 

Het kan ook niet gek genoeg zijn in 2016.

 


Houten Pilotenbrillen zijn in. Je houtenzonnebril MOET deze zomer opvallen. Het is jouw karakteristiek, je onderscheidende eigenschap.
Hieronder de houten zonnebrillen trends voor 2016:
1. Bijzondere en innovatieve structuren en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes brilmonturen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De brillen trends voor komend periode zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de tinten blauw en rood direct aanwezig zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway zijn al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook aanstaand seizoen zien we alsmaar meer verschillende zonnebrilmodellen van bamboe houten zonnebril hout.

Voor een look met talloze opties kun je het echt niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n zonnebril waarvan je er eentje oppikt die daarna bij alle evenementen prima blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorrang van heel wat mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een leuke webshop met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar kun je hele prachtige houten brillen in diverse smaken en modellen bestellen. Ook de glazen zijn leverbaar in verschillende kleuren en natuurlijk UV-400 polariserend.Mooie houten zonnebrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn handgemaakt en door de meerdere soorten hout is iedere zonnebril enig in zijn soort.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “2016 Trend De houten zonnebril Echt cool!”

Leave a Reply

Gravatar